Kies voor een lpg-installatie
in uw oldtimer

Sommige auto’s worden met de jaren alleen maar mooier. Auto’s van 25 jaar of ouder mogen we oldtimers noemen. Hoewel ze prachtig zijn, rijden oldtimers niet altijd zuinig. Met een lpg-installatie rijdt uw oldtimer zuiniger en efficiënter. H&C Autogas Inbouwservice in Sittard
is gespecialiseerd in het inbouwen van autogas in oldtimers.
 

H&C Autogas Inbouwservice bouwt G3-installaties in

Oldtimers op autogas: zuinig rijden met betere prestaties

Eugène van Hoek van H&C Autogas Inbouwservice deelt uw liefde voor de oldtimer. Maar hij houdt ook van zuinig rijden. Daarom ziet hij het liefst in elke oldtimer een autogassysteem. Het inbouwen van lpg in oldtimers is maatwerk. Eugène zorgt ervoor dat de door u gekozen lpg-installatie netjes wordt ingebouwd in uw auto, ongeacht het merk en model.

Met een autogassysteem in uw auto kiest u voor een zuinig systeem, waarmee u veel geld bespaart bij de pomp. Gas is immers een stuk voordeliger dan benzine of diesel. Daarnaast betaalt u voor uw oldtimer geen wegenbelasting. Dat scheelt een hoop!

Lpg-installaties voor Amerikaanse, Europese en Aziatische auto’s

Voor veel auto’s werken we met een eenvoudige verdamper-drukregelaar, in combinatie met een venturie-mengstuk. Deze sets zijn voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar.

De bekende Impco mixersystemen zijn leverbaar voor Amerikaanse, Europese en Aziatische auto’s. De moderne systemen regelen de dosering van gas nauwkeurig, waardoor het gaspedaal sneller reageert.

Kies voor H&C Autogas Inbouwservice in Sittard

De installatie van een lpg-systeem in uw oldtimer moet zorgvuldig gebeuren. H&C Autogas Inbouwservice in Sittard is gespecialiseerd in het inbouwen van autogassystemen bij oldtimers. Wilt u meer weten?